Vi har lång och bred erfarenhet,
hög kompetens och många personligheter

Guide Revision AB är en revisionsbyrå med ca 40 anställda som huvudsakligen verkar i Göteborgsregionen, med kontor i Partille/Jonsered och Alingsås. Vår affärsidé är enligt följande: “Vi skall tillhandahålla kompletta tjänster inom revision och redovisning med stort inslag av värdeskapande rådgivning för att bidra till våra kunders framgång.”

Vår verksamhet utgår från våra värdegrunder kvalitet, omtanke, engagemang, integritet och framåtanda. Vi sätter kund och medarbetare i fokus, för att kunna leverera kvalitativa- och proaktiva tjänster.

Flertalet av våra ägare, ledningspersonal och revisionsmedarbetare har ett förflutet på någon av de största revisionsbyråerna i Sverige och har därför en mycket bred erfarenhet och ett starkt nätverk. Vi är ett lokalt alternativ med den stora byråns kompetens och nätverk.

Vi är en viktig affärspartner och verkar som ett kreativt bollplank i ekonomiska frågor. Vi hjälper dig att skräddarsy en lösning genom att kombinera de tjänster som passar just ditt företag!

Sedan 2016 är Guide Revision AB ett oberoende medlemsföretag i Baker Tilly, som är ett växande nätverk för revisionsbyråer både nationellt och internationellt. I Sverige är vi ca 600 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

Baker Tilly är internationellt världens 8:e största revisions- redovisnings- och rådgivningsorganisation. Nätverket består av 156 likasinnade firmor med verksamhet i 131 länder och
ca 26 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tilly Sveriges signum. Det som utmärker oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International genom att de lokala kontoren till 100 % ägs lokalt. Baker Tilly ger entreprenörsföretag, oavsett storlek, det bästa från två världar – servicekänslan och det personliga engagemanget hos en lokalt ägd byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en stor organisation.

Det gör oss speciella och det ger våra kunder trygghet och kompetens!

Personal

Anette Olausson

Auktoriserad redovisningskonsult

Under mina ca 30 arbetsverksamma år har jag i huvudsak haft tre arbetsplatser. Jag startade min karriär på revisionsbyrå. Därifrån gick jag till en lastbilcentral som föreståndare under några år för att återigen hamna på en revisionsbyrå, nämligen Guide Revision. Här har jag varit sedan 2001 och arbetar som auktoriserad redovisningskonsult. Redovisning, bokslut, deklarationer, rådgivning samt budgetering hör till mina vardagliga arbetsuppgifter.

Fritiden tillbringar jag med min man och mina två (snart utflugna) barn. För lite extra mys och avkoppling åker jag gärna ner till stallet och tar en promenad med dotterns häst.

Anna Hemström

Auktoriserad revisor/partner/delägare

Jag har arbetat på Guide Revision sedan 2006 efter drygt 10 år på två av de stora revisionsbyråerna med lokalisering i Göteborg. Jag trivs mycket bra med att arbeta i ett lite mindre format men med samma höga kompetens, nätverk och trevliga kollegor.

Jag har under åren arbetat med de flesta branscher med varierande storlek på bolag. I huvudsak arbetar jag nu som revisor åt större ägarledda bolag. Ett specialområde är koncernredovisning, som jag ägnar mycket tid åt. Som intern roll är jag VD för Guide Revision AB.

Fritiden tillbringar jag huvudsakligen med min familj, jag älskar att resa och att koppla av med en god bok på en varm strand i en härlig solstol.

Anna Holm

Auktoriserad redovisningskonsult/partner/delägare

Jag började arbeta på företaget 1993 och har haft förmånen att få vara med och utveckla byrån till hur den ser ut idag.

Mina arbetsdagar ser väldigt olika ut vilket är en stor anledning till att jag fortfarande trivs väldigt bra med att arbeta som redovisningskonsult. Nya frågeställningar och intressanta diskussioner med både kunder och kollegor gör att jag hela tiden utvecklas och har förmånen att få träffa många trevliga människor. De främsta arbetsuppgifter är att upprätta månads- och årsbokslut samt rådgivning till mina kunder. Internt på byrån ansvarar jag för kvalitetsarbetet på redovisningsavdelningen och den nu så aktuella digitaliseringsprocessen.

Fritiden spenderar jag gärna med familj och vänner och då blir det mycket idrottande. Skidåkning, både på längden och utför, är en favorit samt att titta på barnens fotbollsmatcher efter att mina egna fotbollskor lagts på hyllan. Ett annat stort intresse är att bugga och mitt senaste projekt är en nybörjarkurs i simbassängen för att lära mig crawla. Kunde inte för mitt liv tro att det skulle vara så svårt….

Anna Johansson

Redovisningskonsult

Jag började som redovisningskonsult på Guide våren 2017. Efter femton års arbete som ekonomiassistent och receptionist inom livsmedels och konfektionsbranschen utbildade jag mig till Redovisningsekonom. Med både erfarenhet och ny utbildning arbetade jag som ensam ekonom på ett medelstort byggföretag under fyra år. Där fick jag bygga vidare på en ekonomifunktion i ett växande företag och medverka i ett byte av affärssystem för att möta det växande företagets utmaningar. Mitt arbete på Guide är varierat med mycket kundkontakt och härliga arbetskamrater. Här har jag glädje både av tidigare erfarenheter och stödet i en god arbetsgemenskap.

Med man och barn bor vi i vackra Olstorp. Jag rider på Gråbo Ridklubb och delar intresse för bilar med min man. Som uppvuxen i Stenkullen tycker jag att det är glädjande att fler och fler företag väljer att ha verksamhet i Stenkullen som skapar arbetstillfällen i Lerums kommun.

Britt Marie Modig

Auktoriserad Redovisningskonsult

Jag började arbeta på Guide Revision 2001, men har varit i branschen sedan 1985.

Jag arbetar främst med månads- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer. Registreringsärenden till Bolagsverket för byråns kunder brukar oftast hamna hos mig. Jag har även några löneuppdrag som sköts ute hos kund.

Mixen av arbetsuppgifter och kundkontakten är det som gör yrket intressant.

Carin Brodelius

Revisor

Jag har arbetat inom revisionsbranschen sedan 2011 då jag tog civilekonomexamen på Handelshögskolan i Göteborg. Jag började på GUIDE Revision i Lerum 2016 efter ett antal år på en av storbyråerna i Göteborg. Jag trivs otroligt bra med att arbeta i en mindre miljö med nära kontakt till kompetenta kollegor.

Jag har sedan start främst jobbat med revision av små och medelstora ägarledda bolag. Det bästa med jobbet tycker jag är alla olika människor och företag jag får träffa och jobba med. Att dessutom jobba inom en bransch som är under ständig utveckling gör att det hela tiden finns nya saker att lära, vilket gör jobbet väldigt givande och intressant.

Min lediga tid tillbringar jag mest med familjen och våra två små flickor.

Carina Fridberg

Auktoriserad Revisor/delägare

Jag började arbeta på Guide Revision 2016 efter att i över tio år arbetat på en av storbyråerna. Genom åren har jag jobbat med de flesta arbetsuppgifter både gentemot kunder och internt i verksamheten. Tyngdpunkten under de senaste åren har varit revision och rådgivning för våra kunder och personalansvar internt, samt att jag också arbetar med utbildningar för flera olika kursföretag inom ämnet Bokslutsredovisning.

Jag tycker att det bästa med yrket är variationen av arbetsuppgifter samt friheten att kunna planera min arbetstid, även om det blir snabba ryck ibland. Fler fördelar med yrket är mötet med människor och se deras drivkraft att åstadkomma något eget unikt.

När jag inte är på jobbet försöker jag hålla ordning på hus, trädgård och familj. Med vår husbil har vi snart sett hela vårt fantastiska Sverige och min stora passion är att resa till nya, varma och vackra platser med spännande kultur och god mat.

Cecilia Andersson

Auktoriserad Revisor

”Jag tog examen från Handelshögskolan i Göteborg 2010 där jag läste civilekonomprogrammet med avlutande magisterår mot revision. Därefter har jag arbetat på en av de större revisionsbyråerna i Göteborg och blev auktoriserad revisor 2015. Jag har arbetat med de flesta typer av bolag, alltifrån små ägarledda bolag till större internationella koncerner.

Jag började på Guide revision i december 2019 och arbetar som auktoriserad revisor. Det bästa med jobbet är att få träffa många olika människor, att få vara ett bollplank och hjälpa kunder. Anledningen till att jag trivs så bra på Guide är den familjära stämningen, de kompetenta kollegorna och inte minst den vackra miljön i Jonsered.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, vara ute i naturen, läsa och träna yoga.”

Christina Mabäck

Redovisningskonsult

Jag anställdes på ett företag vid namn Lundab i november 1989 som stansoperatris. Därefter har jag stannat kvar under olika namn, från Lundab till Hagström & Olsson, vidare till Ernst & Young som därefter blev Guide Revision i mars 2003.

Jag arbetar nu som ekonomiansvarig i vår organisation under Anna Hemström som är bolagets VD. Härutöver har jag även en liten kundstock där jag sköter löpande redovisning fram till bokslut. Mina arbetsuppgifter består också av att bistå arbetet i receptionen.

På fritiden gillar jag att dansa och tillbringar mycket tid ute på dansbanor runt om i Sverige då passar det utmärkt med mitt andra stora intresse som är camping o husvagnsliv.

Daniel Fredriksson

Auktoriserad Revisor/delägare

Jag började på Guide Revision 2014 efter många års anställning på en av de stora revisionsbyråerna i Göteborg. Bytet till en mindre byrå har varit större flexibilitet för mig som revisor och möjligheten. att med vår byrås höga kompetens och stora nätverk, effektivt kunna ställa upp och stötta mina kunder i olika frågor.

Jag har under åren arbetat med företag i många olika branscher och av varierande storlek. Idag arbetar jag mestadels med ägarledda bolag bl a inom detaljhandeln. Förutom revision ägnar jag en stor del av min tid åt rådgivning för mina kunder i frågor kring skatt, ägarförändringar mm.

Min fritid domineras av min familj som består av son och fru. Jag har tidigare varit väldigt aktiv som längdskidåkare och har nyligen dammat av mina rullskidor igen. Annars spenderar jag mycket tid på vår familjegård i Dalsland som där jag bl a jagar och hugger i skogen vilket är en skön kontrast till veckornas skrivbordsarbete.

Elias Alakir

Auktoriserad Revisor

År 2014 tog jag min Civilekonom-examen på Högskolan i Borås. Det var också samma år som jag startade min revisorskarriär på Guide Revision. Jag bor i Borås och är uppväxt där, men jobbar på vårt kontor i Jonsered. Den familjära gemenskapen och storleken på byrån tillsammans med vårt breda nätverk är en perfekt kombination för att utvecklas och skapa många nya kontakter. Detta bidrog även till möjligheten att uppnå mitt mål och min ambition om att bli auktoriserad revisor, vilket jag blev efter att ha avklarat revisorsexamen hösten 2018.

Mina dagar präglas av revisioner i många olika slags bolag i varierande storlekar och branscher. Arbetet är otroligt lärorikt och utmanande samtidigt som var dag inte är den andra lik. Min kundstock växer i kontrollerad takt och jag har för närvarande kunder inom flera olika branscher och i storlekar. Kontakta mig gärna om du vill veta mer!

Fotboll har präglat min uppväxt ända sedan jag kunde gå och jag har spelat i flera olika klubbar i Borås. Min största dröm när jag var i de yngre tonåren (förutom att bli auktoriserad revisor så klart) var att bli fotbollsproffs. Min elitsatsning inleddes när jag började spela i IF Elfsborg när jag var 14 år gammal. Efter ett SM-guld med distriktslaget och en guldmedalj i Gothia cup vid 18-års ålder så drabbades jag av en korsbandsskada i knät. Efter detta trappade jag ned mer och mer och fokuserade istället på studierna samtidigt som jag har fortsatt spela fotboll i olika klubbar på hobbynivå.

Elisabeth Thorstensson

Receptionist

Hösten 2008 började jag i receptionen och jag kände mig välkommen från första dagen. Jag har haft förmånen att få arbeta i kommunen och sluppit pendla, det är skönt att kunna gå eller cykla till jobbet.

Här är full fart och dagarna flyger iväg, att jag varit här i snart 10 år är otroligt. Det är roligt att vara lite av en allt-i-allo och ta hand om kunder och personal lite extra.

Fritiden är härlig och spenderas bäst med familj och vänner. På önskelistan står både växthus och valp även om det kan dröja några år. Har i ett svagt ögonblick lovat att genomföra halvklassikern nästa år och hoppas på en vit och tidig vinter.

Erik Ohlsson

Redovisningskonsult

Har varit anställd på Guide sedan 2004. Började som allt-i-allo men gled snart över till att arbeta med och utbilda mig inom ekonomi och bokföring. Nuvarande arbetsuppgifter består främst av löpande redovisning och bokslut.

Det bästa med yrket är variationen av arbetsuppgifter och friheten att kunna planera sin arbetstid samt alla trevliga kollegor och kunder.

På fritiden blir det mycket träning i olika former. Just nu är det framförallt CrossFit, tennis och löpning som gäller. Jag gillar även att fotografera, umgås med vänner, resa och ibland inta soffläge med en god bok eller tv-serie.

Håkan Mattsson

Auktoriserad Revisor/delägare

Jag kom till Guide Revision hösten 2016 efter en 4 år lång utflykt på en av storbyråerna. Dessförinnan arbetade jag 7 år på en mindre byrå. Att komma till Guide kändes lite som att komma hem, då det är familjärt och prestigelöst som på en liten byrå samtidigt som det finns kompetens som på en stor byrå.

Jag arbetar som auktoriserad revisor och har varit kvalificerad revisor sedan 2011. Kunderna består främst av mindre och medelstora ägarledda företag. En relativt stor andel av tiden arbetar jag med diverse konsultationer. Jag har genom åren arbetat med de flesta branscher och om jag skulle välja någon bransch som specialitet blir det bygg- och entreprenadföretag. Jag gillar även att arbeta med andra företagsformer såsom enskilda firmor, stiftelser, föreningar mm.

Fritiden spenderar jag till stor del med familjen. Sport är också ett stort intresse.  Med tiden har jag dock nischat mig helt mot handboll så under en säsong ser jag orimligt många matcher. Jag håller också på en del med konditionssporter såsom maratonlöpning och att cykla Vätternrundan, men jag tycker inte att själva loppen är överdrivet roliga – det är  kicken att gå i mål gör att jag gör om samma sak igen och igen.

Jan Ohlsson

Efter att ha varit verksam på Ernst & Young (nuvarande EY) i mer än 30 år bildade jag tillsammans med två kollegor, Ingemar Rydberg och Mats Lennevi, Guide Revision AB. Det nybildade bolaget förvärvade den verksamhet, som tidigare bedrivits på Ernst & Youngs Lerumskontor.

Min erfarenhet har främst varit revision av och konsultationer till ägarledda bolag. Ett specialområde har varit konkursutredningar. Under ett antal år var jag kontorschef, först på Ernst & Young i Göteborg och därefter på Guide Revision.

I nuläget är mitt kundarbete av mycket begränsad omfattning. Genom mina uppdrag som ledamot i ledningsgruppen och adjungerad sekreterare för Guide Revision har jag regelbunden kontakt med ledning och medarbetare i företaget och följer med intresse bolagets utveckling.

Julia Skoglund

Redovisningskonsult

Jag är utbildad till Ekonomi-och redovisningskonsult vid IHM:s YH-utbildning.

Mina arbetsuppgifter är till största delen löpande redovisning och avstämningar men också upprättande av bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer.

Tidigare har jag arbetat som butikschef inom detaljhandeln och som kund- och artikeladministratör samt med E-handel mot slutkonsument och grossist på säljbolag.

Alla mina yrkesroller har ett gemensamt och det är att man möter kunder som har olika behov och frågeställningar och jag som det som en utmaning och ett privilegie att få vara en delaktig.

På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner och gillar att vara ute och påta i trädgården. Jag försöker också klämma in lite träning på min lediga tid.

Karin Hult

Redovisningskonsult

Efter drygt 20 år ”på andra sidan” började jag som redovisningskonsult på Guide Revision år 2012. På andra sidan, menar jag den sida som just ni, våra kunder, står på. Jag har arbetat som ekonomiansvarig/chef på små lokala företag men även stora världsomspännande bolag. Under 10 års tid drev jag även egna företag vilket resulterade i att vårt företag blev utsett till Årets Företagare i Alingsås år 2011.

Yrket passar mig perfekt. Jag gillar utmaningar och älskar kundkontakten. Tillsammans kan vi göra allt bättre. Jag arbetar med allt från löpande bokföring till bokslut och Årsredovisning, även rådgivning.

När jag inte jobbar är jag helst med min familj och våra vänner. God mat och vin är ett måste i livet. Trivs fantastiskt bra hemma i Alingsås men reser gärna till platser jag vill veta mer om. På vintern blir det skidor i Vemdalen och på sommaren gärna några veckor i Kroatien.

Katarina Willsund

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag har jobbat på Guide Revision sedan 2007 och har tidigare erfarenhet från annan byrå och från Skatteverket.

Mitt arbete består dels av internt jobb med planering och handledning i en redovisningsgrupp och dels med bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Jag trivs väldigt bra då arbetsdagen är varierande. Jag gillar att arbeta ihop med kunniga kollegor och att ha kontinuerlig kontakt med kunder.

Fritiden ägnar jag åt min familj med mycket fokus på idrott av diverse slag.

Linda Andegren

Auktoriserad lönekonsult/Redovisningskonsult

Jag har arbetat på Guide Revision AB sedan 2007. Sedan 2016 är jag auktoriserad lönekonsult.

Jag arbetar till stor del med lönehantering men även med löpande redovisning, bokslut och Årsredovisningar.

Jag gillar variationen mellan lön och redovisning samt variationen mellan olika branscher.

På fritiden tränar jag och umgås med familj och vänner.

Lotta Hernehult

Revisor

I juni 2017 tog jag examen från Handels i Göteborg och i augusti samma år började jag jobba här på Guide Revision som revisorsassistent. Här trivs jag som fisken i vattnet, ingen dag är den andra lik men alla är lika spännande. Vad jag gör på dagarna varierar. Oftast handlar det om att hjälpa kvalificerade revisor att upprätta en revision och granska årsredovisningar, men jag får även möjligheten att göra bokslut och sitta med en del löpande bokföring.

När jag inte jobbar står jag gärna i köket och lagar mat och bakar åt familj och vänner, tränar eller tar en tur ner till idrottshallen och kollar på en handbollsmatch.

Madelene Rasmusson

Lönekonsult

Jag började på Guide Revision 2017 och arbetar främst med lönehantering. Tidigare har jag gått en YH-utbildning med inriktning löneadministration. Innan jag började på Guide Revision arbetade jag på löneavdelningen på ett större bolag i Göteborg.

Det bästa med mitt jobb idag är mina trevliga kollegor och förmånen att få arbeta med många olika kunder från olika branscher, vilket ger ett varierande och inspirerande arbete.

Fritiden ägnar jag åt familj, släkt och vänner och jag tycker mycket om att vara ute i naturen och pysslar gärna i trädgården.

Marcus Haag

Redovisningskonsult

Jag började min karriär som redovisningskonsult 2012 och har arbetat hos Guide Revision sedan 2017. Tidigare har jag arbetat på 2 andra byråer inne i Göteborg. Mina arbetsuppgifter är till största delen löpande redovisning och avstämningar men också upprättande av bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer.

Variationen i arbetet och en återkommande kontakt med mina klienter bidrar stort till att jag trivs bra med redovisningsrollen.

På fritiden försöker jag umgås med min familj så mycket som möjligt där också träning i olika former utgör en viktig del av vardagen.

Maria Stave

Auktoriserad Revisor/delägare

Jag är auktoriserad revisor och har 19 års erfarenhet av revision och rådgivning av svenska och internationella företag. Jag började min revisorsbana på storbyrå där jag arbetade tills 2015 då jag började på Guide Revision AB.

Mina kunder består främst av mindre ägarledda företag men även av stora företag och koncerner. Förutom revision arbetar jag med företagsrådgivning, årsredovisningar, koncernredovisningar och inkomstdeklarationer. Jag har vana av att agera bollplank till företagare och ekonomipersonal avseende redovisning och skattefrågor.
Fritiden ägnar jag åt min familj, är engagerad i min sons fritidsaktiviteter vilket främst är handboll. Vintertid åker jag gärna skidor och somrarna ägnas åt båtliv på Västkusten.

Marie Granqvist

Revisor

Hösten 2018 började jag på Guide Revision efter föräldraledig med vår dotter. Mitt arbete med revision påbörjades 2011 då jag tog civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg. Innan min start på Guide arbetade jag på en av de stora revisionsbyråerna i Göteborg.

Jag trivs mycket bra i den familjära miljön på Guide och med möjligheten att få samarbeta och lära av kompetenta kollegor.  Jag har främst erfarenhet av att jobba med små- och medelstora ägarledda företag och jag trivs med att arbeta med denna sortens bolag, då man kommer nära verksamheten och får en relation till personerna bakom bolagen. Att få möjlighet att träffa många olika människor tycker jag är något av det roligast med revisionsjobbet. Dessutom är det en stimulerande och utvecklande bransch att verka i då den förändras och utvecklas hela tiden.

När jag är ledig tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner. Vidare tycker jag om att röra på mig. Förr var det mest sport så som fotboll och tennis. Numera blir det mer träning på gym. År 2015 gjorde jag en svensk klassiker tillsammans med min man och lillebror. På vintern åker jag gärna skidor och sommaren spenderar jag helst i Sverige och då gärna ute på en ö med sol, bad och picknick.

Rebecka Nettby

Auktoriserad Redovisningskonsult

Jag har arbetat på Guide Revision som auktoriserad redovisningskonsult sedan 2013, innan dess jobbade jag på en mindre redovisningsbyrå i Göteborg i ca 10 år. Mina arbetsuppgifter är inom redovisning och består till största delen av månadsavstämningar, bokslut, rådgivning, årsredovisningar och deklarationer.

Jag trivs väldigt bra med mitt yrke som är väldigt stimulerande och utvecklande. Det är väldigt roligt att få växa i sin yrkesroll, med många kunniga och härliga kollegor att bolla frågor med. Har förmånen att jobba med företag från många olika branscher, vilket gör variationen på arbetet stor. Att ha en god kontakt med mina kunder är viktigt för mig och det känns gott att kunna hjälpa dem att driva sitt företag vidare.

Jag är bosatt i Lerum med man och 3 barn, men har mina rötter i Småland, därav min härliga dialekt. Fritiden ägnas mest åt barnens aktiviteter fotboll och innebandy. För egen del uppskattar jag att gå på ett pass på Friskis & Svettis. På sommarhalvåret blir det mycket båt på västkusten.

Rune Attsell

Auktoriserad Revisor/delägare

Efter att ha tillbringar över 35 år på tre olika storbyråer kom jag 2015 till GUIDE Revision i Lerum. Tycker att det är stimulerande att jobba i en mindre miljö men ändå ha många kunniga och trevliga kollegor runt omkring mig.

Mina dagar är fyllda med revison och konsultationer av allehanda slag till ägarledda företag i olika storlekar och branscher och företagsformer. Har även stiftelsebaserade friskolor och ideella föreningar bland kunderna och är inte rädd för vare sig enskilda firmor eller handelsbolag. En liten specialitet är ombildning av enskilda firmor till aktiebolag.

Det bästa med yrket är kontakten med många olika branscher, miljöer och människor.

Fritiden tillbringar jag gärna på två hjul. Jag har sett stora delar av både Sverige och Norge från min MC och att köra på bana är en favorit. Sen är det få här i världen som cyklat fler Vätternrundor än jag!

Sara Gustin

Auktoriserad redovisningskonsult

Efter att i sju år provat på en annan bransch återvände jag 2019 till min ursprungliga profession som redovisningskonsult och kom då till Guide Revision i Jonsered. Ett glatt, kompetent och lagom stort gäng som hänger bra med i den digitala utvecklingen inom branschen. Jag har sedan tidigare drygt 20 års erfarenhet som redovisningskonsult på en av de större byråerna och även provat på att arbeta på en mindre redovisningsbyrå.

Jag jobbar med månadsbokslut, boksut, årsredovisningar och deklarationer. Jag gillar att möta olika företag och lösa problem och frågeställningar så att företagaren får relevant information och en bra blick över sitt företag.

Fritiden ägnar jag åt mina intressen som jag delar med min man. Musik är ett av dom. Jag gillar live-musik och en av höjdpunkterna på året är festivalen Way out West där man får fylla på sitt upplevelseförråd rejält. Vi reser också gärna och då helst till storstad. Familjen med barn och numera barnbarn står naturligtvis högst på listan.

Sara Nilsson

Auktoriserad Revisor/delägare

Efter drygt nio år på större byrå kom jag 2009 till Guide Revision AB. Jag arbetar mest med revision och rådgivning gentemot små och medelstora ägarledda bolag.

Att träffa människorna bakom bolagens siffror och få förmånen att få inblick i deras verksamhet är det jag uppskattar mest med mitt arbete. Jag har förmånen att träffa många trevliga kunder från olika branscher. Att ingen dag är den andra lik passar mig perfekt.

När jag inte sköter ”Familje AB” med barnaktiviteter, hus och trädgård, ser jag även till att komma iväg och träna några gånger i veckan. Att resa är ett annat stort intresse. Mina resor går lika gärna till alptopp som till palmer eller storstad.

Stefan Freij

Auktoriserad revisor/partner/delägare

Innan jag 2014 började på Guide Revision hade jag redan arbetat som revisor i många år på en av de stora revisionsbyråerna med lokalisering i Göteborg. Övergången till en mindre byrå har varit mycket lyckosam för mig, då vi har en hög kompetens, stort nätverk och mycket trevliga kollegor.

Jag har under åren arbetat med de flesta branscher med varierande storlek på bolag. I huvudsak arbetar jag som revisor åt ägarledda bolag samt arbetar mycket med rådgivningstjänster inom bland annat företagsöverlåtelser och skatt. Jag ägnar också stor del av min tid till ledarskap och att utveckla vår egen byrå.

Fritiden tillbringar jag huvudsakligen med min fru, mina tre barn och min katt. Jag älskar idrott av olika slag och jag är mer eller mindre uppvuxen på en volleybollplan.